Mások ezeket rendelték

Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"

Nyári turista
Nyári turista Rendelhető 30 dkg mennyiségben Az ár a súly függvényében változhat! Hagyományos módon sózott és bükkfán füstölt termék Összetétel: minden húsáru sertéshúst, szalonnát és fűszereket tartalmaz. Gluténmentes Tárolás: száraz hűvös helyen tárolandó

Parasztkolbász csemege
Parasztkolbász csemege Rendelhető 1 pár mennyiségben Az ár a súly függvényében változhat! Hagyományos módon sózott és bükkfán füstölt termék Összetétel: minden húsáru sertéshúst, szalonnát és fűszereket tartalmaz. Nitrit és gluténmentes Tárolás: száraz hűvös helyen tárolandó