Mások ezeket rendelték

Grillcsirke, Rántani való csirke
Tanyasi csirke - Rántani, Grillezéshez! Kisebb méretü tanyasi csirkénket rántani, grillezéshez ajánljuk elsö sorban, de természetesen kíváló leves vagy egyéb hús étel is készíthetö belöle. Akár egészben, akár darabolva rakjuk a grillre (vagy sütőbe), egy finom sülthús készíthető belőle a családi, baráti étkezésekhez. Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes tartásból származik Egy egész csirke átlagosan 1,0 - 1,5 kg.Konyhakész, zsigerekkel együtt vákuumcsomagolva Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, 8 napig eltartható.

Köményes sajt
Hasonlóan készítem mint a trappistát, azonban préselés előtt köménymagot keverek a sajtba. Az érés során a fűszerkömény átjárja az egész sajtot, így teljes lesz az íze. Félkemény sajt, melyet kéregflórával érlelek, természetes módon.

,,Tűzrőlpattant" grillsajt
Kézműves grillsajt Natúr, bükkfán füstölt tehéngomolya melyet elsősorban grillezésre ajánlok, de önmagában fogyasztva is különleges. Serpenyőben egyszerűen elkészíthető, ajánlatos 1 cm-es vastagságú szeletekre felszelni, előmelegített nagyon forró serpenyőben hirtelen átsütve, mint a steaket, ha jól csináljuk nem folyik szét, és mindkét oldalára barna kérget tudunk pirítani. Vákuumcsomagolva minőségét 2 hónapig megőrzi.