Mások ezeket rendelték

Porta Camembert
Porta Camembert Elsősorban kecsketejből készítjük, amelyhez keverünk egy kevés Magyartarka tehén tejet, 3 hétig érleljük speciális érlelőládákban, naponta gondozzuk, levegőztetjük. Teljes tejet, természetes tejoltót, baktériumkultúrát, és jódmentes parajdi sót tartalmaz. Súlya darabonként változó, kb 30 dkg

Tökmagos krémsajt
Tökmagos krémsajtunkat helyi termelő által készített, kitűnő tökmagolajjal és pirított tökmaggal ízesítjük.Kecsketejből és tehéntejből készítjük, ezen kívül tökmagot, tökmagolajat, természetes tejoltóenzimet, baktériumkultúrát és tengeri sót tartalmaz. Pirított kovászos kenyérrel és mikrozöldekkel a legfinomabb. Fenomenális ízorgia ahogy a kecske találkozik a tökkel. 250 g

Porta Batyu 180 g
Porta Batyu (füstölt burrata) Kecske- és tehéntej keverékéből készült gyúrt sajt, melyet lágy krémsajtal töltünk meg és bükkfával füstölünk. Vásárlóink nagy kedvence.