Az obazda az " Oktoberfest egyik alappillére" .Egy fűszeres bajor sajtkészítmény, amit kenyérre kenve vagy pereccel esznek. Bajorországban a sörkertek egy klasszikus étele. Camembert sajt, Krémsajt, vaj, hagyma és fűszerek keverékéből készítjük 20 dkg-os kiszerelésben kerül eladásra
Pasztörizált tejből készítjük, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, és tengerisóval. Eredeti görög recept szerint. Fogyasszák egészséggel! Súlya körülbelül 25 dkg,ami változhat.
Fokhagymás-Petrezselymes Krémsajt Kecske és tehéntej keverékéből készítjük. A tejet hőkezeljük és baktérium kultúrát,természetes tejoltót, tengeri sót, petrezselymet,fokhagymát és frissen őrölt tarkaborsot adunk hozzá. Nem tartalmaz tartósítószert! 250 grammos kiszerelésben kerül forgalomba
Füstös Porta 25dkg/db Egy sláger sajtunk. A teljestejből készült érlelt sajtot bükk, és körtefa füstjén lógatjuk naphosszat, ahogy dédanyám történetében a híres betyár, Savanyú Jóska tette. Kb 250 grammos darabokra vágjuk, az ára változhat aszerint, hogy mennyire ugrik meg a bicskánk.
Porta Mozzarella Dél Olaszországból származó szálas szerkezetű, porcelánfehér gyúrtsajt. Készítése során a "sajttésztát" gyúrjuk, nyújtjuk majd kis gombócokká formáljuk, sós lében kínáljuk. Kecske és tehéntej keverékéből készítjük, baktériumkultúrát, jódmentes tengeri sót és természetes tejoltót adunk hozzá.Tartósítószert nem tartalmaz. Súlya adagonként kb 200 g
Porta Batyu (füstölt burrata) Kecske- és tehéntej keverékéből készült gyúrt sajt, melyet lágy krémsajtal töltünk meg és bükkfával füstölünk. Vásárlóink nagy kedvence.
Tökmagos krémsajtunkat helyi termelő által készített, kitűnő tökmagolajjal és pirított tökmaggal ízesítjük.Kecsketejből és tehéntejből készítjük, ezen kívül tökmagot, tökmagolajat, természetes tejoltóenzimet, baktériumkultúrát és tengeri sót tartalmaz. Pirított kovászos kenyérrel és mikrozöldekkel a legfinomabb. Fenomenális ízorgia ahogy a kecske találkozik a tökkel. 250 g