Mások ezeket rendelték

"Obazda" Bajor Sajtkrém különlegesség
Az obazda az " Oktoberfest egyik alappillére" .Egy fűszeres bajor sajtkészítmény, amit kenyérre kenve vagy pereccel esznek. Bajorországban a sörkertek egy klasszikus étele. Camembert sajt, Krémsajt, vaj, hagyma és fűszerek keverékéből készítjük 20 dkg-os kiszerelésben kerül eladásra

Mozzarella
Porta Mozzarella Dél Olaszországból származó szálas szerkezetű, porcelánfehér gyúrtsajt. Készítése során a "sajttésztát" gyúrjuk, nyújtjuk majd kis gombócokká formáljuk, sós lében kínáljuk. Kecske és tehéntej keverékéből készítjük, baktériumkultúrát, jódmentes tengeri sót és természetes tejoltót adunk hozzá.Tartósítószert nem tartalmaz. Súlya adagonként kb 200 g

Lenmagos
600 g A lenmagos 5% graham lisztből és búzakenyér lisztből készül hagyományos kovászos technológiával 36 óra alatt. A kenyér különleges ízét és hosszú frissességét a forrázott lenmag adja. Élesztőt, tejet, és tojást nem tartalmaz. Összetevők: búzakenyér liszt, kovász, lenmag, teljes kiőrlésű búzaliszt, só, víz Allergén: glutén