Mások ezeket rendelték

Görögszénamagos sajt
Görögszánamagos sajt Hasonlóan készítem mint a trappistát, azonban préselés előtt görögszénamagot keverek a sajtba. Az érés során a görögszénamag átjárja az egész sajtot, így teljes lesz az íze. Félkemény sajt, melyet kéregflórával érlelek, természetes módon.

,,Tűzrőlpattant" grillsajt
Kézműves grillsajt Natúr, bükkfán füstölt tehéngomolya melyet elsősorban grillezésre ajánlok, de önmagában fogyasztva is különleges. Serpenyőben egyszerűen elkészíthető, ajánlatos 1 cm-es vastagságú szeletekre felszelni, előmelegített nagyon forró serpenyőben hirtelen átsütve, mint a steaket, ha jól csináljuk nem folyik szét, és mindkét oldalára barna kérget tudunk pirítani. Vákuumcsomagolva minőségét 2 hónapig megőrzi.

Trappista 300g
Trappista sajt A trappista a magyarok egyik kedvenc sajtja. Mégis, ha megnézitek a boltok polcain lévő termékek összetevőit, láthatjátok az adalékanyagokat. (A nátrium-nitrit, a kálium nitrit és nitrát toxikus az emberi szervezet számára, a zsírból vajat készítenek, az olcsóbb pálmaolaj pedig a zsírtalanított tejbe kell.) Sajtunk nem tartalmazza a fent felsorolt káros összetevőket. Természetes módon készítjük, egy hónapos érlelés után csomagoljuk. Teljes tejből készül (3,8-4,2%-os zsírtartalmú tejből) így az állaga lágy és krémes. Nem kell félni a magas zsírtartalomtól, hiszen a zsírban oldódó vitaminok ( A, D, E, K vitamin) így bent maradnak a sajtban. 250-350g-os kiszerelésekben vákuumcsomagoljuk, így akár hónapokig is megőrzi minőségét. Szendvicsekbe tökéletes választás. :) ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család