A Caciotta egy az 1960-as években népszerűvé vált Toszkán házisajt. Általában a közép olasz régiókban készítik. Kecsket és tehéntejből hozzuk az Önök kosarába. A készítés módjából következik, hogy a caciotta egy lágyabb tésztájú, enyhén savanykás, vajas aromájú sajt, amely az érlelés során keményebb állagot, és pikánsabb ízeket is elérhet. Sajtjaink 4 hetes érés után kerülnek értékesítésre! Érdemes kipróbálni, egy kis mediterrán hangulatott csepmész az otthonukba.... Súlya kb 30 dkg, ami változhat aszerint,hogy mennyire ugrik meg a bicskánk! Jó szívvel ajánljuk mindazoknak akik szívesen kóstolnak különlegesebb ízeket!
Pasztörizált tejből készítjük, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, és tengerisóval. Eredeti görög recept szerint. Fogyasszák egészséggel! Súlya körülbelül 25 dkg,ami változhat.
Porta Camembert Elsősorban kecsketejből készítjük, amelyhez keverünk egy kevés Magyartarka tehén tejet, 3 hétig érleljük speciális érlelőládákban, naponta gondozzuk, levegőztetjük. Teljes tejet, természetes tejoltót, baktériumkultúrát, és jódmentes parajdi sót tartalmaz. Súlya darabonként változó, kb 30 dkg