Mások ezeket rendelték

Mindennapi kenyerünk
600 g Mindennapi kenyerünk 15% teljes kiőrlésű graham és rozs liszt tartalommal készül hagyományos kovászos technológiával 36 óra alatt. Élesztőt, tejet, és tojást nem tartalmaz. Összetevők: búzakenyér liszt, kovász, teljes kiőrlésű búza liszt, teljes kiőrlésű rozs liszt, só, víz Allergén: glutén

Tökmagos
Őrségi pirított tökmaggal és tökmagolajjal készült, világos kerek kenyerünk, ami 100%-ban vadkovászos eljárással készül, hosszú érleléssel (minimum 24 óra). 600g Összetevők: búzakenyér liszt, kovász, tökmag, teljes kiőrlésű búzaliszt, só, víz Allergén: glutén

Köményes sajt
Hasonlóan készítem mint a trappistát, azonban préselés előtt köménymagot keverek a sajtba. Az érés során a fűszerkömény átjárja az egész sajtot, így teljes lesz az íze. Félkemény sajt, melyet kéregflórával érlelek, természetes módon.