A saját fürjtenyészetünkben termelt tojásokat főzzük, pácoljuk, bükkfaforgácson hagyományos eljárással füstöljük, majd fűszeres napraforgóolajjal üvegekbe tesszük. Hidegtálakra, szendvicsekbe, húslevesbe, vendégvárónak vagy ajándéknak is tökéletes. Tartósítószermentes, ezért hűtést igényel.
A füstölt fürjtojásokat sertéstöpörtyűvel és hagymával ledaráljuk, sóval, borssal, mustárral és fürtojásból készített majonézzel ízesítjük. Töltés után egy kanálnyi sertészsírral lezárjuk. Pástétom jellegű. Tartósítószermentes, hűtést igényel.
A füstölt fürjtojásokat sertéstöpörtyűvel és hagymával ledaráljuk, sóval, borssal, mustárral és fürtojásból készített majonézzel ízesítjük. Töltés után egy kanálnyi sertészsírral lezárjuk. Pástétom jellegű. Tartósítószermentes, hűtést igényel.