Ahogy a neve is mutatja,egy gyufaszálhoz hasonló nagyságú száraztészta. Hazánkban leginkább bajai halászlében fogyasztják,de grízes vagy túrós tésztának is kiváló. 400 g
Erdőben gyűjtött hársfavirágból készült, hőkezeléssel tartósítva. Citromsav, citrom,cukor, hársfavirág alkotó elemekből. Felbontás után hűtőben tárolandó, 15 napig értékromlás nélkül.
Személyes kedvencem ez a színpompás kagylócsomag, amely akár ajándékba is adható. Természetesen csak természetes színezőanyagokat tartalmaz :-)) Összetevők: búzaliszt, tojás, paradicsom, cékla, spenót 400 g / csomag
Élénk sárga színű, egyedi formájú körettészta. Főzési tipp: a tésztát forrásban levő vízbe tesszük és 5 percig főzzük.Ekkor levesszük a tűzhelyről,de még további 4 percig a vízben hagyjuk.Ezalatt még puhul egy kicsit,de már nem fog szétfőni.Leszűrjük és forrón tálaljuk. 400 g
Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g
Saját termelésű alapanyagból készült, házias recept alapján, édesítőszer mentes, nátrium-benzoáttal tartósítva. Kiszerelés: 1kg/tasak
Saját termelésű alapanyagból készült, házias recept alapján, édesítőszer mentes, nátrium-benzoáttal tartósítva. Kiszerelés: 450g/vödör
Saját termelésű alapanyagból készült, házias recept alapján, édesítőszer mentes, nátrium-benzoáttal tartósítva. Kiszerelés: 1kg/tasak
Saját termelésű alapanyagból készült, házias recept alapján, édesítőszer mentes, nátrium-benzoáttal tartósítva. Kiszerelés: 450g/vödör
Saját termelésű alapanyagból készült, házias recept alapján, édesítőszer mentes, nátrium-benzoáttal tartósítva. Kiszerelés: 450g/tasak